• Házirend
  • Szauna használat szabályai

 

Szauna házirendje:

- A szaunát mindenki saját felelősségére használhatja!

- A 14 éven aluli gyermekek számára a szauna használata TILOS! A 14-18 év közötti gyermekek szülő, illetve felnőtt kiséret állandó felügyelete mellett és felelősségére vehetik igénybe a szaunát!

- A szauna használata ellenjavallt szív-, keringési- és légzési elégtelenség, daganatos megbetegedés, inkontinencia, akut gyulladásos megbetegedés, tuberkulózis, trombózis, súlyos visszérbetegséf, fertőző megbetegedések, fertőző bőrbetegségek, pajzsmirigy fokozott működése, epilepszia, szívritmuszavar, lázas megbetegedés, kezeletlen magas vérnyomás, kimerültség és terhesség esetén!

- A szaunában egészséges embereknek ajánlott leghosszabb egybefüggő tartózkodási idő 10-15 perc!

- A szaunában papucs vagy más lábbeli használata TILOS! Kérjük, legyenek különös figyelemmel arra, hogy a szaunában a padlózat nedves lehet, így nagyobb a csúszás veszélye! Fokozottan figyeljenek a csúszásveszély miatt! A balesetek elkerülése érdekében a fentieken túl kérjük, hogy tartsák be a személyzet és a figyelmeztető táblák utasításait!

- A szaunában fürdőruha használata kötelező! A szauna padra törölköző vagy lepedő hasznalata KÖTELEZŐ! A törölközőt, a szauna lepedőt úgy kell elhelyezni, hogy a testfelület ne érintkezzen a szauna paddal!

- Amennyiben a szaunát nem használják, kérjük kapcsolják le, illetve az ajtót csukják vissza! 

- Kérjük Vendégeinket, hogy hangoskodással, erkölcstelen viselkedéssel, helytelen magatartással ne zavarják a szaunázókat, nyaralótársaikat, szomszédaikat!

Kellemes kikapcsolódást!

Felíratkozás hírlevélre

Szeretnénk új ajánlatokat és exkluzív akciókat megosztani

Bejelentkezés