• Házirend
  • Foglalási feltételek

A Szentandrási Vakáció foglalás és lemondási feltételei

A foglalás és ajánlatkérés formája

Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.

A Szentandrási Vakáció szálláshelyfoglalást telefonon, e-mailben illetve online foglalási rendszeren keresztül fogad el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Szentandrási Vakáció foglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható honlapunk ( https://foglalas.szentandrasivakacio.hu ) a 'Foglalás' menü alatt.
Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím és számlázási cím) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Szentandrási Vakáció fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.
Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát helyesen válasszák ki.

A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Ajánlatkérés esetén a Szentandrási Vakáció az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés és az előleg beérkezése után válik véglegessé.

Minimum foglalható éjszakák száma
Az aktuális csomagajánlataink a megjelölt minimum foglalható éjszakák számánál kevesebb éjszakára nem foglalhatóak. Kérjük, minden esetben vegyék figyelembe a megjelölt minimum éjszakák számát!

Értéktárgyak, készpénz kezelése:
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk a szobákban eltűnt értéktárgyakért, készpénzért. Ajánljuk kedves Vendégeinknek, hogy értéktárgyaikat megbízható helyen tárolják!

Foglaló fizetés
Jelen foglaló fizetési feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.
Minden egyéni vendég foglalása esetén 50%foglalót kér.
A foglaló fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza az alábbiak szerint:

Foglaló fizetése:

- a 50% foglaló a foglalástól számított 3 napon belül fizetendő a díjbekérőn megadott névre és számlaszámra.

Figyelem!!! Amennyiben 1 naptári napon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a teljes összeg a foglalás napján átutalással fizetendő. Ezt követően időpont módosításra nincs lehetősége, valamint a vendég által befizetett foglaló a  tulajdonába kerül, a befizetett foglalóért lemondás esetén nem nyújt szolgáltatást.

A foglaló banki átutalás rendszerén belül tudjuk elfogadni.
 

A foglalás teljesítéséről a rendszer foglalásigazolást és díjbekérőt küld a megadott e-mail címre és telefonszámra.
A foglalás kizárólag a kért foglaló határidőig történő beérkezése esetén válik érvényessé/véglegessé!
Banki utalás esetén a közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló személy nevét és a foglalási számot.
A foglalón túl fennmaradó összeg a helyszínen érkezéskor fizetendő a megadott fizetési módok szerint!

A Vendég céges számla igényét foglaláskor előre jelezni szíveskedjen! A számla kiállítását követően nem áll módunkban a számlázási adatokon módosítani.

Lemondási-módosítási feltételek

  • Lemondás esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni!
  • A lefoglalt időpontnál korábbi távozás esetén a szállásdíjat nem áll módunkban sem részben, sem egészében visszatéríteni!
  • Az érkezési napon 100% a kötbér
  • Az érkezési nap előtti 1. – 31. napon 100 % a kötbér mértéke
  • Az érkezési nap előtti 31. – 45. napon 50% a kötbér mértéke
  • Az érkezési nap előtti 46. – 60. napon 25% a kötmér mértéke
  • Az érkezés előtti 61. napig kötbérmentesen lemondható


Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

A Szentandrási Vakáció szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok - Booking - Szállás.hu - Airbnb) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek.
Más értékesítési csatornákon található és a  saját honlapján ( https://foglalas.szentandrasivakacio.hu ) található adatok különbözősége esetén minden esetben a  saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Felíratkozás hírlevélre

Szeretnénk új ajánlatokat és exkluzív akciókat megosztani

Bejelentkezés